17 ST. PATRICK’S DAY PRINTABLE LUNCH BOX JOKES

Updated: Jul 21

THIS PAGE CONTAINS AFFILIATE LINKS. CLICK HERE TO LEARN MORE.


It's the small things that make holidays special and this is especially true for St. Patrick’s Day.  It is really easy to let this holiday pass by but by doing something as small as surprising kids with these joke cards which can add a little fun into your kids day.  Not only will you make them laugh but they will also have fun sharing them with their friends.   

Your kids do not take a sack lunch to school?  Try sneaking these St. Patrick’s Day Joke Cards into their backpacks or even give it to them at breakfast and let them take the card to school with them to share with their friends.


How to Print & Assemble


Purchase,Download file and print on 8.5×11 white cardstock paper.

Using scissors, cut out each joke card.


All files downloaded are property of Jessie K Design and is licensed to you for personal purposes only, including but not limited to printing and copying. The license does not include use that results in financial gain OR SHARING DIGITAL FILES. By downloading you are agreeing to the above terms.


17 St. Patrick’s Day Jokes

  1.  How can You tell if an Irishman is having a good time?  Answer: He’s DUBLIN over with laughter!

  2.  What do you call a fake Irish stone?  Answer: A SHAM-rock!

  3.  What type of bow cannot be tied?  Answer: A rainbow!

  4.  Why do frogs love St. Patrick’s Day? Answer: Because they are already wearing green.

  5.  Why can’t you borrow money from a leprechaun?  Answer: They’re always a little short.

  6.  How can you spot a jealous shamrock?  Answer: It will be green with envy.

  7.  Why should you never iron a four-leaf clover?  Answer: Because you should never press your luck.

  8.  Where can you always find gold?  Answer: In the dictionary.

  9.  What do you get when you cross poison ivy & a four-leaf clover?  Answer: A rash of good luck.

  10.  What is a leprechaun’s favorite cereal?  Answer:  Lucky Charms.

  11.  Why do people wear shamrocks on St. Patrick’s Day?  Answer:  Because regular rocks are too heavy.

  12.  Why do so many leprechauns become florists?  Answer: Because they have green thumbs.

  13.  Why can’t Irish golfers ever end a game?  Answer: They refuse to leave the green!

  14.  How did the Irish jig get started?  Answer: Too much to drink and not enough restrooms.

  15.  What do you call a leprechaun who gets sent to jail?  Answer:  A lepre-CON.

  16.  Why were the leprechauns still complaining in April about it raining on St. Patrick’s Day?  Answer: Because Irish stew.  

  17.  When is a potato not an Irish potato?  Answer: When it’s a french fry.  

Don’t miss out on these St. Patrick’s Day ideas…

Here at Jessie K Design I am dedicated to providing you with simple crafts, party essentials, printables and yummy recipes. Be sure to stick around and explore what is available on the blog.


My kids and I had a blast making these delicious treats. These are perfect for…

Simple game that you can play after school, dinner or whenever!  

More St. Patrick’s Day craft tutorials, games and decorations are available here at Jessie K Design. 



Recent Posts

See All